Zoek
Sluit dit zoekvak.

Explore

Wat is een 3D interactieve virtuele tour?

De interactieve 3D tours van InnSpace kun je zien als een digitale rondleiding. Iedere ruimte wordt vastgelegd met een high-end camera in combinatie met lasertechnologie. Een 3D-tour is uitgebreider dan een animatie- of 360°-tour. De gebruiker kan zelf rondkijken in de ruimte, rondlopen en overgaan tot actie. Een interactieve tour is ideaal voor het op afstand ervaren van een ruimte. Denk aan het bezichtigen van een woning, het kiezen van een hotelkamer of de sfeer van een restaurant proeven en direct de menukaart inkijken.

Functies

InnSpace biedt een alles-in-één-oplossing om jouw ruimte om te zetten in een interactief 3D-model. Hieronder een overzicht van alle beschikbare functies van de 3D-technologie.

Dollhouse

Jouw ruimte bekijken vanuit alle perspectieven.

Verdiepingen

Iedere verdieping apart selecteren, bekijken en bezoeken.

Bovenaanzicht

Een realistische plattegrond met bovenaanzicht.

Meten

Elk object in de ruimte tot op de centimeter nauwkeurig meten.

Hotspots

Informatiepunt met foto’s, video’s, links en/of uitleg.

Highlights

Highlight de gewenste locaties om navigatie te vereenvoudigen.

Eenvoudig 3D-portfolio management

We bieden de mogelijkheid om jouw interactieve 3D tour te managen vanuit een dashboard, een veilige omgeving waarin je jouw virtuele portfolio kunt bewaren. Je kunt jouw 3D-model privé houden, delen met een selecte groep gebruikers of openbaar delen.

Onze projecten

De verhalen van onze klanten vertaald naar een interactieve virtuele beleving. Neem een kijkje in onze projecten en laat je meenemen door de ruimtes.

Wij maken ook Google Street View voor bedrijven

Bekijk ook onze Google Street View pagina en ontdek wat een Google 360º-tour voor jou kan betekenen. Handig als jij jouw My Business account wilt boosten. 

Weten wat we voor jou kunnen doen?​

nl_NL