Zoek
Sluit dit zoekvak.

Be visible

Google Street View voor bedrijven

Google Street View gaat verder dan alleen de straten. Met Google Street View voor bedrijven kun jij jouw klanten verwelkomen in jouw zaak met één klik op de knop. Nodig klanten uit om binnen te kijken en de sfeer te proeven alvorens het fysieke bezoekmoment. Bij InnSpace ontzorgen wij je volledig met de integratie van de virtuele tour op Google Search, Google Maps en Google Mijn Bedrijf. Dit resulteert in een hogere ranking op Google, waardoor jouw bedrijf beter vindbaar is door de algoritme. Zie hiernaast een voorbeeld van Google Street View

Voordelen

Vergroot je zichtbaarheid op Google

Geef jouw zoekresultaten op Google een boost met een verbluffende virtuele rondleiding door jouw bedrijf. Street View in samenwerking met InnSpace zet jouw bedrijf in het beste daglicht en helpt jouw klanten in één oogopslag te begrijpen wat jij hen te bieden hebt.

Effectiever adverteren

Advertenties met virtuele rondleidingen hebben twee keer meer bereik dan advertenties zonder. Door de algoritme van Google, begrijpt het systeem het gedrag en profiel van de gebruiker in combinatie met de data van Street View clicks.

Onderscheid je van de concurrenten

Waar de een stopt met foto’s, nodig jij je klanten uit om de sfeer vanuit huis te proeven. Denk out of the box en verleg de grenzen van jouw bedrijf.

Tot 40% meer organisch groei

Uit onderzoek blijkt dat bedrijven met Google Street View 40% meer organisch verkeer krijgen ten opzichte van bedrijven zonder Street View.

Online zichtbaarheid

Breng jouw bedrijf onder de aandacht. Van entree tot product specifieke: vertrouw op de partner van Google om te profileren wat jouw bedrijf speciaal maakt met 4K virtuele rondleidingen.

Vertrouwen winnen

62% van de internetgebruikers vindt foto’s van winkelinterieurs, interieurontwerp en product close-ups nuttig bij het beslissen welk bedrijf te bezoeken.

Boost jouw SEO

Betere vindbaarheid staat gelijk aan direct meer omzet. Daarom is Google Street View essentieel op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Werk samen met InnSpace om jouw bedrijf beter vindbaar te maken op Google.

Social media content

Met de technologie van InnSpace creëren wij interactieve social media content voor Facebook, Instagram en andere platformen. Kortom, een unieke marketing tool om jouw bedrijf beter te presenteren op Google en elders.

Wekelijks kijken duizenden mensen naar het door ons gemaakte Street View

Altijd gekoppeld aan jouw Google bedrijfsprofiel

Onze projecten

Inmiddels hebben wij voor talrijke bedrijven de Street View gerealiseerd. Hierdoor is de zichtbaarheid van deze bedrijven aanzienlijk gestegen op Google. Maandelijks analyseert ons team de kijkcijfers, het gebruiksgedrag en de ontwikkelingen. Uit onafhankelijk onderzoekis gebleken dat 41% van de zoekresultaten op Google Maps leidt tot fysiek bezoek aan bedrijven.

Kies je pakket

Heb je meerdere locaties of wil je prijs op maat? Stuur ons een mail met jouw wensen.

Standaard

649 Exclusief BTW
  • Plaatsing op Google Maps
  • Plaatsing op Google My Business
  • Eenmalige kosten

*Deze prijs is voor ruimtes to 250m². Is jouw ruimte groter dan 250m²? Neem dan contact met ons op.

Business

749 Exclusief BTW
  • Plaatsing op Google Maps
  • Plaatsing op Google My Business
  • Embed HTML code voor implementatie op jouw website
  • Content voor social media
  • Eenmalige kosten

*Deze prijs is voor ruimtes to 250m². Is jouw ruimte groter dan 250m²? Neem dan contact met ons op.

Aanvragen Street View

Weten wat we voor jou kunnen doen?​

nl_NL