Zoek
Sluit dit zoekvak.

Innspace

3D Virtuele tours voor jachten

In een steeds digitaler wordende wereld, waar eigenaren en kopers drukker zijn dan ooit tevoren, zoeken veel jachtbouwers en -makelaars naar nieuwe innovaties die hen helpen meer klanten te bereiken met een hogere betrokkenheid. Matterport 3D-weergave-ervaringen maken de verkoop en verhuur van jachten eenvoudiger en sneller.
Met de expertise van InnSpace kun je een authentiek en op schaal virtueel model van je superyacht creëren, dat zo nauwkeurig is dat het zelfs kan worden gebruikt om ruimtes te meten. Nodig potentiële klanten en eigenaren uit om virtueel door de ‘digitale tweelingen’ van de schepen te lopen alsof ze aan boord zijn.

Wat je ziet is wat je krijgt. Dit is de kwaliteit die wij leveren.

1. Bespaar tijd en geld

Door het creëren van een digitale tweeling van een superjacht, kunnen makelaars hun klanten een realistische virtuele tour bieden waarmee ze op afstand kunnen navigeren. Dit bespaart tijd en geld voor klanten die zich op een andere locatie bevinden of zelfs in andere tijdzones. Makelaars beweren dat dit een waardevol verkoopinstrument is dat de verkoop versnelt en professioneler is dan het gebruik van een trillende telefoon camera of Zoom.

2. Hogere conversie

Een snellere conversieratio wordt bereikt doordat klanten in de vroege stadia van hun zoekproces de mogelijkheid hebben om de jacht te bekijken, vragen te stellen en een indruk te krijgen van de levensstijl die de jacht biedt. Dit leidt tot hoogwaardige vragen en versnelde besluitvorming van de klant.

3 . Virtuele rondleidingen bieden een schat aan visuele informatie.

Een rondleiding speelt een unieke rol bij het informeren van mensen over alles wat er te weten valt over jouw charter. Tijdens de tour kunnen we hotspots creëren waar gebruikers informatie kunnen vinden terwijl ze zich aan boord bevinden. JOnze professionele vaardigheden staan garant voor het maken van een hoogwaardige en aantrekkelijke rondleiding voor jouw bezoekers. De visuele informatie die beschikbaar is tijdens de tour trekt meer bezoekers aan en zorgt voor hogere conversieratio’s naar klanten. Bovendien beantwoordt de visuele informatie die wordt gegeven tijdens de rondleiding de meeste vragen die gasten hebben.

Eenvoudig 3D-portefeuillebeheer

Met onze dienst voor eenvoudig 3D-portefeuillebeheer kunt u uw interactieve 3D-tour beheren vanuit een overzichtelijk dashboard. Dit biedt een veilige omgeving waarin u uw virtuele portefeuille kunt opslaan en beheren. U heeft de mogelijkheid om uw 3D-model privé te houden, te delen met een selecte groep gebruikers, of publiekelijk te delen.
Yacht drone shot

Waarom heeft u een 3D virtuele tour nodig?

Met 3D virtuele tours kunt u als het ware door een jacht of boot heen lopen, en zo een meeslepende visuele online ervaring creëren. De 3D virtuele tours bieden 24/7 toegang tot jouw jacht, die op elk moment en waar dan ook ter wereld kan worden bekeken, rechtstreeks met één druk op de knop.
Managment

Content

We bieden ook dronefoto’s en interieurfoto’s die zijn vastgelegd tijdens onze virtuele tour. Deze foto’s zijn van hoge kwaliteit en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Begin vandaag nog met ontdekken

Nodig uw klanten morgen uit aan boord, op elk moment en waar dan ook ter wereld.

Get in touch

Plan een afspraak

nl_NL